30.08.2008 г., 13:41 ч.

Шега :) 

  Поезия » Любовна
566 0 2

Откакто те видях за първи път - дъхът ми сепна.

И от тогава сън не ме лови.

Ако заспя, във всеки сън си ти.

Но смелост нямам да ти се обадя,

да чуя прекрасния ти глас.

Ох, как за теб копнея аз.

© Десислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??