Aug 30, 2008, 1:41 PM

Шега :) 

  Poetry » Love
586 0 2

Откакто те видях за първи път - дъхът ми сепна.

И от тогава сън не ме лови.

Ако заспя, във всеки сън си ти.

Но смелост нямам да ти се обадя,

да чуя прекрасния ти глас.

Ох, как за теб копнея аз.

© Десислава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??