14.03.2017 г., 20:48 ч.

Шегите й ... 

  Поезия
284 0 0

 

 

 

 

Моят твой живот,
незапята песен
в река без брод.
Тя арфата отнесе ...

 

Твоят мой живот,
посърнал и неслучен,
минал през Голгота,
прегоряло теменужен ...

 

Два пресечени живота,
близки, непознати,
разминати на косъм
от шегите на съдбата ...

 

 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??