7.05.2010 г., 15:05 ч.

Шепа мечти 

  Поезия » Друга
736 0 2

Сърцето ми върху пирони.

Болката не помни...

в очите ми като икони

две деца не спират да  се гонят,

смехът им като дъжд се рони

и блика радостта като поток,

в утрото разцъфват пак  мечти,

шепи нежност в детските  очи,

вятърът носи надежда,

в небето звездите подрежда, 

в очите на луната две сълзи,

с тях  любовта ще съживи.

 

 

 

© Радка Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??