2.06.2018 г., 23:10 ч.

Шепа приятели 

  Поезия » Друга
638 1 3

 

Нося в сърцето си шепа приятели,
но и толкова малко ми стигат.
Не са ми нужни дузина ласкатели,
искам честност и искреност мила.

 

Имам в очите си сълзи неизплакани,
всички болки със тях ги отмивам.
Стаени копнежи кътам в душата си,
думите в себе си понякога скривам.

 

Имам и още дни като празници,
когато човешката обич съзирам.
Богатство е когато споделяш съдбата си,
тогава и смисъл във дните откривам!

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??