27.08.2009 г., 11:26 ч.

*Шепа страх 

  Поезия » Философска
436 0 1

Нечии думи недоумявам,

а сладостта на живота

нежно ме погубва в самота.

 

И днес отново спотаявам

чувства мрачни и неясни,

пак потъвам в глухота.

 

Прозорец на съдба нелепа

мернах измежду пътека,

водеща към истината.

 

И аз давам свойта шепа

страх, посърнала и няма

в обятията на тишината.

 

Ни зов на радост, нито вой

на гняв, загубена надежда

осъмва пред лика на забравата.

 

Огнени криле летят в покой,

устремени към мечтите,

обитаващи дома на измамата.

© Цвет Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??