20.08.2016 г., 19:16 ч.

Шепне в съня ми 

  Поезия
506 2 11

Угаснала свещта
още пази
течния восък,
капе върху кожата ми
и пари
червена следа
останала
единствен спомен
като след допир,
но негов
кожа върху кожа
без нежност,
но със спомени вечни,
незабравими,
мечтани, 
следени,
обградени,
обречени.
Обичта ти- 
убива от пожар
не гасне,
избухва,
надалеч ме бута
и се жалиш,
оплакваш него, нея...
всички.


Отчаяние те гони
и бягаш
вече без упорства
без желание.
Не се оставяш,
но се надяваш
да не дишаш.
Не заслужаваш(м).

© Слънчоглед Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??