17.03.2010 г., 23:17 ч.

Шепот 

  Поезия
537 0 0

Шепот

 

 

Ще ме търсиш в нощните мъгли,

ще ме усещаш в утринните капки дъжд,

в миг при теб ще дойда,

да те усетя как въздишаш,

да прочета аз мислите във твоите очи.

За миг едва ще се целунем,

както вятърът – нощта...

Ще шепнеш името ми в празнотата

и времето да върнеш ще поискаш...

Но спри, чуй ме в тишината –

как разказвам ти за красотата,

виж я в утрешния ден,

усети я... тя е в мен.

Пусни ме, нека си отида –

ще увехна в твоите ръце.

В сивотата ще потъна,

красотата ще умре. 

 

© Юлиана Кехайова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??