Ще приседна аз до голото ти тяло
и ще те покрия със цветя.
Косите ти ще разпилея
и ледения поглед ще стопя.
Най-красивия венец
за теб ще изплета
и ще те оплача,
душата си ще дам
и болката ще трансформирам в живот -
изпълнен с КРАСОТА!
© Тони Всички права запазени