May 7, 2009, 10:49 PM

Шепот 

  Poetry » Other
401 0 1

Ще приседна аз до голото ти тяло

и ще те покрия със цветя.

Косите ти ще разпилея

и ледения поглед ще стопя.

 

Най-красивия венец

за теб ще изплета

и ще те оплача,

душата си ще дам

и болката ще трансформирам в живот -

изпълнен с КРАСОТА!

© Тони All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??