1.08.2017 г., 22:07 ч.

Шепот 

  Поезия » Друга
526 0 0

Ветрец подухва.
Развява облак бяла грива.
Мисловният процес
изкусно се разкрива.

Шумят фонтани.
Деца се забавляват.
Игри прекрасни сътворяват.

© Симеон Пенчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??