20.06.2023 г., 19:43 ч.

Шепот 

  Поезия » Любовна
365 1 1

Животът е прекрасен

с образът ти ясен, 

но времето тече в галоп,

ще мога ли да хвана 

онзи така жадуван миг?

Небето озарено е

с безброй звезди, 

ще мога ли звезда да 

бъда аз за теб?

Не закъснях ли

да те срещна, 

не изпуснах ли

желания момент?

Красиви думи да

мълвя, искра надежда

да ме изгаря.

Обич моя - шепот…

Дали ще мога да те изкрещя?

© Сиси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??