16.12.2008 г., 13:12 ч.

Ши фана трена 

  Поезия » Хумористична
716 0 5

16.12.2008

 

Пулудяф ф туй селу пусту!

И дутижа ми селскиут мантълитет!

Ши ида у градъ да търса густу,

не пу сиденките да прая лаф муабет.

 

Ши фана трена, па ша ида

у Софията – там са гражданята,

и у Пловдива – Кючук Париж да вида,

не да плитъ чупари тука ф удаята.

 

Ши фана най-подир да диря

и рабута, ма да е ф офис – секритаркъ,

писна ми с кофити да тичам дол’ до язовира,

водъ дъ нося, най ми приляга да съм мацка якъ.

 

Да фодя пу бутици, дъ съ токъм,

ши си намеря и либовник, мъ с пъри,

фъф БеИмВетъ само да мъ вози

и гарсунера най-подире да ми пудари...

 

Решиф гу! Утре фащам рану треня

и ф Софията шъ утида отзарана,

да съ привърна ф мадама пременена

и кату мени ф селу друга мис да няма!!!

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • :D Страхотно е. Откъде се сети да го измислиш такова... Яко...
  • Усмихна ме творбата ти. Много е инересна. Браво!
  • Няма да е лошо! Като гледам доста са го хванали...
  • Напомня ми на гАлена,от шоуто на Слави яко е
  • Ни фащай трена У Софията либовниците хич ги няма Плацикай се у морету, че си готина мадама!

    Сладурана!!!
Предложения
: ??:??