9.06.2009 г., 18:25 ч.

Шизофрения 

  Поезия » Друга
807 0 1

Да си зрящ, но да си сляп,
да си с глас, но пък ням,
да си проклятие и да си дар,
облекчение и товар.
Сред животни да си звяр,
а на природата господар.
Да бъдеш и ратай, и цар,
да си кукловод, ала от порцелан.


Да си огън и вода,
и в едно тяло две лица.
Раздвоение на личността.

© Бианка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Диагнозата е ясна, поправи "проклятие".
    Усмихна ме, макар,че няма нищо смешно в шизофренията
    Поздрав!
Предложения
: ??:??