17.02.2013 г., 13:02 ч.

Шоколад 

  Поезия » Друга
1406 0 7

Исках да спра
да се обърна
след него
да му кажа
че ще забравя
буквите в името му
и че забравата
ще бъде огромна
и после
ще вляза
в тиха пивница
близо до Лимож
но електроните
в сърцето ми
се възпламениха
и затова изядох
един шоколад

© Светла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??