7.07.2022 г., 14:38 ч.

Шоколадова целувка 

  Поезия » Любовна
651 0 5

             Шоколадова целувка

 

 

Красиво момиче, моето момиче от съня,

усмихва ми се с красивата си усмивка.

Приближавам го и галя нейната коса

и тя отвръща на моята нежна милувка.

 

Доближавам пръст до устните й, те трептят

и милвам нейното нейното красиво лице.

И сякаш думите и за мен мило звънят,

една красива жена, едно пораснало дете.

 

Докосвам с мойте устни нейните, една мечта

и сливат ни се те заедно в целувка вълшебна.

Усещам любимия ми вкус на шоколад сега,

шоколадова целувка, събужда в мен страстта!

 

С шоколада мажа тялото и, красива голота,

ръцете, лицето и цялата и нежна снага.

И целувам тялото й с вкус на шоколад,

горещ шоколад от тялото й, и пак и пак!

 

Телата ни са целите в какаово вълшебство,

целувки страстни и две тела сляти в едно.

Открили го отдавна  и оставили ни го в наследство,

една шоколадова страст от близкото минало.

 

 

 

 

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??