9.01.2013 г., 6:37 ч.

Шоколадово Човече 

  Поезия » Бели стихове
846 0 1

В планина от сладолед

роди се малък, ленив човек.
С шоколадова главичка,
с бисквитено телце,
но вътре в него
туптеше човешкото сърце.
Приятели му бяха всички
сладки, малки - симпатични.
Никога не беше сам
и вечно усмихнат и засмян,
но ето че в игрите си до късно
в Шоколадко роди се нещо мръсно -
жаждата човешка
да извърши голяма грешка.
Изяде всички свои другари той до крак,
поиска да изглежда като глупак.


Р.Христов
06.01.2013г.

© Тангра Перник Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??