28.02.2015 г., 17:25 ч.

Щастие 

  Поезия » За деца
401 0 0

Щастие какво е,

питам Иво от наш клас,

той казва, че пари е,

но дали е Иво прав...

Щастие не знае Иво,

а какво ще прави с тези пари,

ако няма весели игри,

Иво книги не обича

и само ще срича.

© Павел Стоичков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??