25.03.2016 г., 9:38 ч.

Щастие 

  Поезия
536 0 1

Когато те видях за първи път,
знаех, че си ти.
Твоят прозорец на душата
накара светът ми да заблести.

Неговият цвят
излъчва добрина.
Неговият блясък
внася живинка.

 

Появи се ти
и светът ми преобърна.
Накара мен щастието
с двете си ръце да прегърна.

 

Моят свят, ти 
от сив в цветен преобрази
и с прекрасната си усмивка
го зарази.

 

Обичам те безкрайно
и се надявам това
от жестоката съдба
да остане тайно.
 

© Бетина Божидарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "знаех че си ти
    Твоят прозорец на душата
    накара светът ми да заблести
    ...
    от жестоката съдба
    да остане тайно"
    Браво!
Предложения
: ??:??