20.03.2019 г., 0:02 ч.  

Щастие 

  Поезия » Любовна, За деца, Свободен стих, Друга
459 1 1

Щастието е в моментите, когато вървим по улицата хванати за ръка.
Щастието е в стъпките на нашето дете.
Щастието намирам, прегърната от твоите ръце и усмивката ми свети,
докато гледам с взор как расте пред очите ми любовта.
Как играе и ръчички в пясъка плете. 
Семейството мечтано, любовта чакана отдавна,
при мен дойдоха умножени по две.
Преплетена в моята, твоята ръка, ми дава сила,
прегръдката на моето дете ми дава надежда.
Щастие - за мен тази дума зове покой.
За мен щастието е в дните безброй. 
Всеки ден слънцето свети по-ярко. Всеки ден то се извисява.
Щастие - думата зовяща моят съпруг и моето дете. 
Щастието е в тези мигове, умножени по две.

04.03.2019г. 

© Цветомира Тошева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Щастие - за мен тази дума зове покой."
    много точно си намерила щастието, в което имаш!
Предложения
: ??:??