25.07.2023 г., 9:24 ч.

Щастие 

  Поезия » Любовна
621 0 0

Огъня в зелените ти очи,

разтопи леда в сърцето ми,

усмивката ти в мен нещо преобърна,

речта ми в рима се обърна,

щастието при мен се спря

и разкраси ми деня.

Погледа ти щом ме озари,

пулс в сърцето ми се появи,

душата ми с чифт криле се сдоби,

от погледа на зелените ти очи.

Нощем очи аз затварям,

но образа ти за миг не забравям,

в сънищата ми той изплува

и в съня ми спокойствие нахлува,

събуждам се отпочинал с желание в новия ден

стих да ти напиша, чувствата си да опиша, усмивката на лицето ти да се появи,

сълза от щастие в очите ти да заблести.

 

 

© Йордан Владимиров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??