5.07.2008 г., 11:10 ч.

Щастие 

  Поезия » Любовна
622 0 4
И ето пак спечели тя,
момичето с тъмните очи и тъмна коса.
Но аз няма да заплача, не и сега,
когато знам, че някой ден пак ще дойдеш у дома.

Няма да се тръшкам, въпреки че много ме боли,
за теб аз никога не ще пророня пак сълзи.
Аз вече те познавам... непостоянен си в любовта,
не заслужаваш ти моята тъга.

Даже не знам защо този стих пак на теб посвещавам,
но чрез него аз искрено ти пожелавам:
много щастие да изпиташ с нея,
та да изживее това, което аз не успях да изживея.

А когато пак сетиш се за мен, не протягай ръце,
защото не си добре дошъл в моето сърце.
Когато сетиш се за мен просто се усмихни,
кажи си: "Дано щастливо е момичето със сините очи."

© Красимира Бакалова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??