7.03.2012 г., 0:32 ч.

Щастие 

  Поезия » Гражданска
691 0 5

ЩАСТИЕ

 

Уникален успех!

Тук, у нас, най-подир,

възцарихме душевно доволство.

Днес създадохме рай

в животинския мир

и животните тънат в охолство.

 

Всяко улично куче

е в правото си

да живее свободно, красиво.

Но изпаднало в стрес,

и да няма мотив - 

има право да хапе щастливо.    

 

Вече всяко прасе

длъжно е по закон

да живее щастливо и чисто.

За да можем доволни,

през всеки сезон,

да ядеме бекон от щастливци.

 

На кошките също

се дават права,

да живеят щастливо на воля.

Снасят златни яйца

и едва след това,

вече явно щастливи, ги колим.

 

Всичко живо у нас

и под път и над път,

като в песен -

битува прекрасно.

Само хората, Боже,

сред райския кът,

си живеем... щастливо-нещастни.

 

 

© Александър Калчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??