16.03.2010 г., 20:34 ч.

Щастието дойде при мен! 

  Поезия » Любовна
657 0 2

                     Щстието дойде при мен                

   Елизабет Алексиева

 

Щастлив съм, че те имам аз сега!

Щастлив съм, че съдбата ни събра!

Щастлив съм и признавам на света!

Че друга  като теб няма да има, докато  умра.

Щастлив съм, че си ти до мен!

Щастлив съм, че ме галиш всеки ден!

Щастлив и благодарен на света... ще остана, докато умра.

 

 

Богиньо моя, ангел мойОбичам те и веч ще те обичамНа никой няма да те дам, дори да се обричам!

 

 

В онзи топъл ден ти ми каза „Добър ден!”.

С ръка те поздравих и червена роза аз ти подарих.

Прибрах се аз засмян, свещите запалих и започнах да си пия сам!


Мислех си за теб, мислех си за мен, мислех си за нашата съдба, о прекрасна моя!

Колко години минаха откак съм на света, чак сега те срещнах и благодаря заради  това!

© Име Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??