Щстието дойде при мен
Елизабет Алексиева
Щастлив съм, че те имам аз сега!
Щастлив съм, че съдбата ни събра!
Щастлив съм и признавам на света!
Че друга като теб няма да има, докато умра.
Щастлив съм, че си ти до мен!
Щастлив съм, че ме галиш всеки ден!
Щастлив и благодарен на света... ще остана, докато умра.
Богиньо моя, ангел мой! Обичам те и веч ще те обичам! На никой няма да те дам, дори да се обричам!
В онзи топъл ден ти ми каза „Добър ден!”.
С ръка те поздравих и червена роза аз ти подарих.
Прибрах се аз засмян, свещите запалих и започнах да си пия сам!
Мислех си за теб, мислех си за мен, мислех си за нашата съдба, о прекрасна моя!
Колко години минаха откак съм на света, чак сега те срещнах и благодаря заради това!
© Име All rights reserved.