17.11.2009 г., 13:52 ч.

Щастието е в нас 

  Поезия » Друга
1148 0 5

 

Слушаме легенди, зариваме се с тях;

потъваме във приказки, търсим благодат.

Животът приказен остава недоизживян -

търсим навсякъде, но не и във нас.

 

Щастието наше очаква да го грабнем,

но как ще стане, щом сме слепи за това?!

Щастието чака, но не е за дълго -

огледайте се бързо и грабнете мига.

© Александра Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??