31.08.2016 г., 19:47 ч.

Щастието какво е... 

  Поезия » Любовна
411 1 4

Щастието какво е... 

 

Къса рокля, токчета в ръката,

няколко минути след три през нощта,

тя нежно затваря вратата на колата

и влиза във входа с усмивка на уста...

 

Той изчаква я да се прибере и тръгва,

дъхът й още по устните му стои,

ръката му още от вълнение потръпва,

ненаситила се нея да държи...

 

Тя отваря тихичко вратата,

на пръсти влиза, стига до леглото,

но от вълнение треперят й краката

а сърцето й ще изхвръкне горкото...

 

Той паркира пред дома си бавно,

главата му е пълна с нежни мисли,

идва му да се върне веднага обратно,

само да може пак за миг да я притисне...

 

Развълнувани и будни в леглата се въртят

и липсват си, но също много са щастливи,

едно е ясно, тази нощ не ще заспят,

а на сутринта и от най-наспалите се ще са по-живи...

 

И когато ме питаш щастието какво е,

аз бих ти пожелала да изпиташ това,

така влюбена нечия врата да затвориш

или да бъдеш шофьора на тази кола...


24.08.2016 

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??