12.11.2008 г., 20:41 ч.

Щастлива 

  Поезия » Друга
595 0 1

Акорди... лежерни щом прозвучат.
Сърцето тихо възхищението си композира.
Дори делничните реалности ниско да кръжат,
подарената от приятел мелодия се провира.

Единствена и неповторима заредена с тях,
титанична и деспотична мен подчинява.
И изпълнена с любов или със страх,
сърцето ми подвластно на музиката им остава...

И когато слънцето засрамено си отива,
хоризонтът се обримчи със паяжини сини,
се изнасям на остров от музика красива,
през музикалните нощи съм най-щастлива...

 


Благодаря за всичко на приятелите си.
Вие сте семейството, което съм избрала...

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • красиво и нежно стихотворение си написала, Нели хареса ми
Предложения
: ??:??