27.05.2009 г., 17:08 ч.

Щастлива съдба 

  Поезия
490 1 2

        Щастлива съдба

 

Родена съм в земя прекрасна

под най-щастливата звезда.

Орисница дошла вълшебна,

предрекла моята съдба.

 

Предрекла тя да съм щастлива

и най-чаровна на света.

С усмивка блага и красива

и със душевна чистота.

 

Със много обич ме дарила

от майка нежна и добра.

С баща, когото най-желая

от всички други на света.

 

Пораснах аз и станах вече

чаровна хубава жена.

И срещнах любовта мечтана,

за мене свята стана тя.

© Пепа Райчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??