28.12.2014 г., 13:16 ч.

Ще... 

  Поезия » Друга
386 0 0

 

Ще превърна тишината в светофар

и на зелено ще премина всички улици,

ще изтанцувам всяка стъпка с жар,

ще дам живот на хиляди приумици!

 

Ще позволя да ме разплаче красотата

на нечий стих и песен на дете,

ще стъпя боса и красива на земята,

ще сътворя от нищото небе.

 

Ще си направя своето небе

от хиляди изстрадани творения

едно-единствено – да събере

в безкрая си човешкото спасение!

 

© Екатерина Спасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??