8.11.2005 г., 20:28 ч.

Ще бъда 

  Поезия
1036 0 1
Сълза в очите ти ще  бъда.
Усмивка на твоите устни.
На пътечка ще се   превърна,
да съм близо до нозете ти.


Вятър ще бъда да те прегръщам.
Жарава в огън за да те стоплям.
Червено вино да те целувам,
ще бъда с теб ще те обичам.


Ще бъда за теб горски букет
в пролетен ден,
топла завивка в студената есен.
Ще бъда песен  - от душата извираща.
Много ли искам-да бъда обичана.




© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Любовта не иска много - да бъде обичана, а е готова да даде всичко. Много е хубаво, Джейни!
Предложения
: ??:??