5.10.2007 г., 10:24 ч.

Ще бъда 

  Поезия » Любовна
1417 1 39
 

Ще бъда зла, дори и истерична.

От болка ще крещя и ще се смея.

Ще бъда силна, толкова различна.

В очите ти бездънни ще изгрея.

Ще бъда нежна, после грубовата.

Ще късам с зъби жалките устои.

Ще бъда твоя, после много чужда.

Ще прося обич в чуждите покои.

Ще бъда хладна, след това гореща.

Оргазмено в нощта ще те бленувам.

Когато си със мен, ще си далечен

и без да дишам, с теб ще се сбогувам.

Ще бъда незаситена на чувства.

От своите в замяна ще дарявам.

И всяка своя слабост ще прострелям,

в зародиш още, без да се съмнявам.

Ще бъда само друга... припозната.

Без отговор - въпрос... Неизяснена.

Пред тебе ще застана... непозната.

Обичай ме такава... Забранена.

© Кремена Стоева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??