13.10.2006 г., 13:17 ч.

Ще бъда 

  Поезия
775 0 11
Ще бъда твоето прозрение във мрака.
Ще умирам и ще се прераждам в теб.
Ще бъда твоята опора дълго чакана.
Ще бъда изгревът във твоя тежък ден.

Ще бъда огън в утрото прохладно
и земята,по която ще вървиш.
Следите от стъпките ти ще попивам
                       жадно
така във мене винаги ще си.

Ще те обгръщам с най-топлите си 
                       чувства,
единствено така ще знам,че си
                              щастлив,
а за отплата ти отвръщай ми със 
                       същото.
Признай сега,че животът може и да е
                       красив.

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??