29.09.2006 г., 19:42 ч.

ЩЕ БЪДА... 

  Поезия
878 0 21

Ще бъда...

             На вас, приятели

 

Ще бъда в мислите ви като лято,

като вечерен бриз, като вълна,

в сърцата ви ще си намеря място

и ще ви давам свойта топлина.

 

Ще ви обичам, както се обича

приятел, брат, движение и род,

златото в косите на момиче...

Ще бъда с вас и в другия живот.

14. 9. 2006 г.

Добрич

© Румен Ченков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??