Ще бъда...
На вас, приятели
Ще бъда в мислите ви като лято,
като вечерен бриз, като вълна,
в сърцата ви ще си намеря място
и ще ви давам свойта топлина.
Ще ви обичам, както се обича
приятел, брат, движение и род,
златото в косите на момиче...
Ще бъда с вас и в другия живот.
14. 9. 2006 г.
Добрич
© Румен Ченков All rights reserved.
" target="_BLANK">Музика>>></a>