10.10.2008 г., 0:39 ч.

Ще бъда 

  Поезия » Любовна
632 0 14
Ще бъда повей
и нежност, и наслада
в ръцете ти - танцуващ лъч,
ще бъда твоята награда
за уморения ти път!
И слънчице как искам да ти бъда,
да грейна в тъжните очи,
в гърдите да запаля клада
от чувства огнени
и от мечти!

© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??