5.06.2013 г., 15:11 ч.

Ще бъдеш ли със мене? 

  Поезия » Любовна
945 0 1

Когато мрак настане

и сънят бленуван ме обземе,

аз ще бъда с тебе

и ти ще бъдеш с мене!

 

Сънят обгърна ме тъй нежно

със твойта дива красота

и чувствам се така небрежно -

открил съм в тебе любовта!

 

Но нещо все ме притеснява,

опитва да ми развали съня,

буря във сърцето ми настава -

зная, ще ми липсваш сутринта!

 

Когато утрото настане

и реалността отново ме превземе,

аз пак ще бъда с тебе,

но ти ще бъдеш ли със мене? 

© Владислав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??