27.06.2006 г., 9:24 ч.

Ще чакам 

  Поезия
654 0 3
Ще чакам,ако трябва
цял живот!
Ще бъда вярна в любовта
до гроб,
защото знам че може да не съм
аз твоята съдба,но се научих-
да съм ти вярна в любовта!


Научих се,защото зная
колко страдаме и ни боли,
когато един от двама ни сгреши!
Но нали във истинската любов
понякога грешим......

© Весинцето без такава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??