Как да напиша стих,
който от сърцето излиза...
как да накарам в ритъм да влезе.
И да бъда почувстван, надеждата може.
Вятърът не винаги Пролет усеща...
А вярата трудно вярата връща.
Кой в Господа днеска вярва...
и кой свещ пали с молитва.
Не гледай на неверника като предател.
Нито на верния, че вярва в Създателя.
Най-важно в живота е чувството обич.
Таз същата, която ни връща Създателят.
© Ангел Всички права запазени