28.08.2019 г., 1:18 ч.

Ще горим в една звезда реално 

  Поезия » Любовна, Строги форми
354 2 2

Обичта е тази наша мисия,

която ни осмисля без съмнение.

И един за друг сме нейна визия,

и заедно сме нейно просветление.

 

В наследство ще оставим поколение

и всичко тук, нали, материално.

А отвъд в по-ново измерение

ще ни има пак, ала астрално.

 

Ще горим в една звезда реално

във прегръдка и в целувка слети

и за влюбените триумфално

светлината ни в нощта ще свети.

 

Любовта е сила, не умира.

В нещо по-добро се трансформира.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??