Обичта е тази наша мисия,
която ни осмисля без съмнение.
И един за друг сме нейна визия,
и заедно сме нейно просветление.
В наследство ще оставим поколение
и всичко тук, нали, материално.
А отвъд в по-ново измерение
ще ни има пак, ала астрално.
Ще горим в една звезда реално
във прегръдка и в целувка слети
и за влюбените триумфално
светлината ни в нощта ще свети.
Любовта е сила, не умира.
В нещо по-добро се трансформира.
© Асенчо Грудев All rights reserved.