24.09.2007 г., 11:34 ч.

Ще имаш ли някога време за обич? 

  Поезия
596 0 5



Ще имаш ли някога време за обич?
Да се влюбиш във мен просто така...
Ще ме видиш ли между хорската злоба,
ще подадеш ли ръка?


Ще имаш ли някога време
да дойдеш, да поискаш любов?
Ще ми кажеш ли просто, че любовта е безвремие...
Сърцето ти ще подаде ли към моето зов?


© Надя Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??