Sep 24, 2007, 11:34 AM

Ще имаш ли някога време за обич? 

  Poetry
604 0 5



Ще имаш ли някога време за обич?
Да се влюбиш във мен просто така...
Ще ме видиш ли между хорската злоба,
ще подадеш ли ръка?


Ще имаш ли някога време
да дойдеш, да поискаш любов?
Ще ми кажеш ли просто, че любовта е безвремие...
Сърцето ти ще подаде ли към моето зов?


© Надя Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??