6.03.2013 г., 8:04 ч.

Ще излъжа 

  Поезия » Друга
606 0 9
 
 
Ще излъжа.
Не мисля за тебе.
Творя тишини
под чужди обятия.
Сутрин разлиствам очи
като вишни
и протягам надежди-разпятия.
После дишам.
И дишам така че,
стадо риби припляскват на сухо.
А минутите - пясъчни замъци,
се трошат под килограмови липси.
И не мисля за липсата. Нося я.
Като кожа по моята слепнала.
Ще излъжа. Не мисля за тебе.
После нощем творя ти небетата.
Под които не мислиш за мене.


~Endless~

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??