7.11.2007 г., 0:48 ч.

Ще легна чиста в таз земя... 

  Поезия » Бели стихове
854 0 20

Боговерна,

спокойна,

през живота вървях.

Вие бясно препускахте  

забили нокти  във цели,

неосъзнати губещи,

трупахте грях подир грях.

...

Защо ли сте още зад мене ?!

 

 

© Мариета Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??