12.10.2008 г., 17:07 ч.

Ще ме изгубиш ли така? 

  Поезия » Любовна
637 0 1

09.10.2008

 

 

На ми задавай глупави въпроси,

презрението в очите ти се вижда!

Недей ме карай да си прося,

от твойта обич, даже и троха не искам!

Не си мисли, че съм безлична!

Всички други виждат ме в цветове!

Към теб да бъда безразлична

пожелах си, но така и не успях...

Недей си пожелава да ме няма!

Желанията сбъдват се, и някой ден,

ще ме поискаш, но ще бъда отлетяла...

 

Сега съм тук, а утре другаде ще бъда.

А ти ще търсиш и ще искаш да си с мен,

но няма да ме има, ще съм вече друга

и друг ще бъде обич в моя ден...

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много познато. Докосна ме. Поздрави
Предложения
: ??:??