13.11.2019 г., 9:43 ч.

Ще ме любиш ли 

  Поезия » Еротична
1722 7 8

Ще ме любиш ли, 

забравил всички предразсъдъци!?

Без срам от скритите желания,

до сутринта, чак от полунощ...

 

Ръцете ти – опора... 

Косите ми – юзди... 

Препускащ в мене конник... 

Безцеремонно планини превзел... 

 

Ще ме любиш ли!?! 

Без обяснения и без причина... 

Гръмко, безусловно и неудържимо... 

Без дори да ме попиташ?! 

 

Ще ме "чукаш" ли...?!

Дълбоко... 

до душата! 

Така, че да забравя,

тук ли съм, 

какво съм и коя съм!

 

Ще ме любиш ли!?! 

 

10. Ноември 2019г.

© Екатерина Глухова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??