23.09.2008 г., 21:26 ч.

Ще ми липсваш... 

  Поезия » Любовна
675 0 3
Ще ми липсваш не много.
Като вода.
Като близнак на близнака.
Както е знайно, в самота
укрепва гръбнака на единака.
Ще ти липсвам не много.
Като сълза.
Като бодлите на роза.
Доказано е, от самота
паметта се топи от склероза.
Ще си липсваме.
Сигурно.
Със жажда и глад
черен мор ще владее света.
Птици в траурен бяг,
ще се лутат със грак -
мир нам на праха.

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??