25.01.2007 г., 16:34 ч.

Ще мога ли да бъда същата 

  Поезия
826 0 21
Когато нямам сили да простя, ранена от слова и от мълчание, когато на ръба на пропастта, разтегната от отчаяние, потърся своя път назад, през разпилените си мисли, изстрадам старата вина и недоказаните истини, когато пак ме заболи от светлината във зениците, от недокоснатия миг, от спомена, че съм обичала и ме опари радостта на вятъра, в листата тръпнещ, и в мен се сбъдне утринта, ще мога ли да бъда същата?


© Йорданка Гецова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??