Животът е един безкраен кръговрат
и ден за ден живеем в този свят,
незнаейки дали в утрешния ден,
ще можем да направим избора свещен!
Ще можем ли да изберем сами,
нащо бъдеще и наще съдби.
Ще имаме ли силата да съхраним
кръвта на българина! И да продължим
нашето свещено право - да творим!!
© Тодор Всички права запазени
"Една страна - един народ!
Единна вяра - нов живот!"
От мен получаваш 6 и продължавай да бъдеш преди всичко БЪЛГАРИН!!!